Αλβανία: Συνελήφθη ο τηλεχειριστής του Drone με τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας









Οκτώβριος 17, 2015.


Συνελήφθη στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα,  ένα άτομο που είναι γνωστός ως «Μπαλίστι», ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν ο τηλεχειριστής του ιπτάμενου αντικειμένου που έσερνε τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας στο Βελιγράδι, που αναβλήθηκε, κατά το περασμένο έτος.


Η αστυνομία των Τιράνων, στη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας,  εντόπισαν στο όχημα του Ισμαήλ Μορίνα- Μπαλί, δύο πυροβόλα όπλα, 36 σφαίρες και 36 πλαστά εισιτήρια για την αγώνα Αλβανίας – Σερβίας.

Ο Μπαλί συνελήφθη με άλλα τρία άτομα και κατηγορείται για το αδίκημα της «παράνομης κατοχής όπλων και στρατιωτικών πυρομαχικών», ενώ οι υπόλοιποι  τρεις πρόκειται να ανακριθούν ως ύποπτοι άλλων παράνομων πράξεων.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ