Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Σκόπια: Μέγα Σκάνδαλο- πάνω από 200 χιλιάδες οι πλαστές ταυτότητες!
Νοέμβριος 24, 2015.

Στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, όπως αναγνωρίζεται από δημόσιους φορείς, υπάρχει μεγάλος αριθμός πλαστών δελτίων ταυτότητας. Επιβεβαιώνονται, έτσι,  οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν κατά τις γενικές εκλογές του 2014, όταν ο αριθμός των ψηφισάντων,  σχεδόν ξεπέρασε το συνολικό αριθμό των κατοίκων της χώρας!Τότε η αντιπολίτευση και ορισμένα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης  είχαν επισημάνει το γεγονός αυτό  και είχαν τονίσει ότι ψηφοφόροι με πλαστά δελτία ταυτότητας ψήφισαν δύο και τρεις φορές και αυτό ήταν ανεκτό από την εξουσία!, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


Αλλά αποδείχθηκε η λαϊκή παροιμία που λέει «Το ψέμα έχει κοντά πόδια». Την εξουσία στο νοτιοσλαβικό κράτος την διαμοιράστηκαν  το σλαβικό VMRO και το  αλβανικό DUI,  που γνώριζαν  τα παραποιημένα στοιχεία  των εκλογών του 2014, που οδήγησαν στη σημερινή κυβέρνηση.

Τώρα- συνεχίζει το δημοσίευμα-επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πλαστών δελτίων ταυτότητας! Ταυτότητες που έχουν  Σλάβοι, αλλά και,  Αλβανοί ψηφοφόροι.

Και ενώ λεγότανε για περίπου 30 χιλιάδες πλαστές ταυτότητες πολιτών, τώρα βγαίνει στο φώς ότι ο αριθμός αυτός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. 

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι πλαστές ταυτότητες που κυκλοφορούν στα Σκόπια! Σύμφωνα με τους δημογράφους υπολογίζονται σε τουλάχιστον 200 χιλιάδες και έτσι εξηγείται πως οι ψηφοφόροι υπερβαίνουν στις εκλογές τον συνολικό αριθμό των κατοίκων της χώρας!

Αυτό είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο και δεν μπορεί να επιλυθεί μέσα σε μία νύκτα, αλλά πρέπει να επιλυθεί μέχρι τις επόμενες εκλογές  τον Απρίλιο του 2016, γράφει το  αλβανικό δημοσίευμα του ‘Ιλλυρία’.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: