Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

750 Μουσουλμάνοι θα εγκατασταθούν σε γερμανικό χωριό 102 κατοίκων…
«Η Γερμανία το 2020 θα έχει 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους- τέλος στον γερμανικό εθνικισμό»

Νοέμβριος 1, 2015.
Το γερμανικό χωριό Σούμτα που βρίσκεται στην Ανατολική Γερμανία και το οποίο έχει 102 κατοίκους θα φιλοξενήσει 750 μετανάστες μουσουλμανικής πίστης, σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times».


Αρχικά ο κοινοτάρχης, Christian Fabel, είχε εκλάβει την απόφαση των προϊσταμένων του ως αστείο, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε ότι το αστείο ήταν ένα τραγικό γεγονός.

«Είναι αδιανόητο ένα τόσο μικρό, απομονωμένο χωριό να δεχθεί μετανάστες 10 φορές του πληθυσμού του», είπε η σύζυγος του κοινοτάρχη, η οποία, επίσης, δεν πίστευε  στην ειδοποίηση για τον ερχομό των μεταναστών.

Αλλά τη Δευτέρα (αύριο) καταφθάνουν οι πρώτοι μετανάστες που θα φιλοξενηθούν σε άδεια οικήματα.

Στο χωριό αυτό δεν υπάρχουν, ούτε καταστήματα, ούτε σχολεία, ούτε αστυνομικό τμήμα και το αποχετευτικό σύστημα του δεν αντέχει  για χίλιους κατοίκους.

«Δεν έχουμε τη στοιχειώδη υποδομή για τον αριθμό αυτών των ανθρώπων», παραπονέθηκε ο κοινοτάρχης.

Δημοσίευμα από την ίδια πηγή σημειώνει ότι σε μια πενταετία, δηλαδή το 2020, η Γερμανία θα έχει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους, ένα ισχυρό ‘χαρτί’ κατά του γερμανικού εθνικισμού.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: