Αλβανική Υπηρεσία Πληροφοριών: 89 τζαμιά στη χώρα είναι εκτός ελέγχου





Νοέμβριος 26, 2015.

Η αλβανική υπηρεσία πληροφοριών παρουσίασε τις ανησυχίες της στην Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας, τονίζοντας ότι 89 τζαμιά στη χώρα βρίσκονται εκτός της δικαιοδοσίας της αλβανικής μουσουλμανικής κοινότητας,  ενώ η ίδια η μουσουλμανική  κοινότητα δήλωσε ότι υπάρχουν εννέα τζαμιά τα οποία αποσπάστηκαν από την κοινότητα.
 
Η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών παρουσιάστηκε στην Επιτροπή κεκλεισμένων των θυρών από τον αναπληρωτή επικεφαλής των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, Ιλί Αλούσι, ο οποίος ζήτησε να παρθούν μέτρα που θα συμβάλλουν στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και της απειλής πιθανών επιθέσεων από το ISIS.

Ο ίδιος τόνισε ότι  οι πόροι οι οποίοι διατίθενται για την υπηρεσία αυτή δεν επαρκούν αφού τα προβλήματα είναι πολλά, τόσο σε υποδομές και υλικοτεχνικό υλικό, όσο και των  οχημάτων της υπηρεσίας,  τα περισσότερα των οποίων δεν δουλεύουν.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ