Το Ισραήλ βομβάρδισε χθες εγκαταστάσεις στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού
Νοέμβριος 12, 2015.

«Διασταυρωμένες πληροφορίες», γράφει η αραβική ‘αλ Χαντάθ’, « αναφέρουν ότι ισραηλινά μαχητικά  βομβάρδισαν, χθες, εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού».


«Σύμφωνα με πληροφορίες η Σιωνιστική επιδρομή έγινε σε αποθηκευτικό χώρο του αεροδρομίου, ενώ οι επίσημες πηγές της Συρίας δεν αναφέρουν για το περιστατικό, εντούτοις αραβικές ιστοσελίδες μιλούν για επιδρομή  που είχε στόχο αποθηκευτικούς χώρους της Χεζμπολάχ».

Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν θύματα.

Το ‘Κανάλι 2’ του Ισραήλ, ανέφερε για την αεροπορική επίθεση, ενώ ο ισραηλινοί αξιωματούχοι  «αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το δημοσίευμα».

Ωστόσο, σημειώνει η αραβική ιστοσελίδα, η αντιπολίτευση της Συρίας επιβεβαίωσε την ‘σιωνιστική επιδρομή’.
Ο ακτιβιστής της αντιπολίτευσης Αχμέντ Γιαμπρούντι ανέφερε ότι «ισραηλινό αεροσκάφος εισήλθε στο νότιο Λίβανο και από εκεί κατευθύνθηκε στο Καλαμούν και στη συνέχεια πέταξε πάνω από το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και εκτόξευσε πυραύλους στοχεύοντας εγκαταστάσεις σε αυτό».
Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι στόχοι που χτυπήθηκαν ήταν αποθήκες της Χεζμπολάχ  που περιείχαν πυρομαχικά και πυραύλους.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ