Σκόπια: Κατασκευάζεται η σιδ. γραμμή από το Μοναστήρι προς τα ελληνικά σύνορα





Νοέμβριος 4, 2015.

Σκόπια.

Η σιδηροδρομική σύνδεση της γραμμής Μοναστήρι – Κρεμένιτσα, στα σύνορα με Ελλάδα, κατασκευάζεται με ταχείς ρυθμούς και θα είναι έτοιμη σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά της, όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βλάντο Μισαϊλοφσκι κατά την επίσκεψη στο εργοτάξιο.


Το έργο που αποτελεί ανακατασκευή των 17 χιλιομέτρων που θα συνδέσει σιδηροδρομικά το Μοναστήρι με την Ελλάδα,  θα περιέχει πολλές διασταυρώσεις για την εξυπηρέτηση των αναγκών της περιοχής.

Έχει προγραμματισθεί να συνδεθεί με τη νέα βιομηχανική ζώνη στο Ζαμπένι καθώς και η κατασκευή ενός νέου σιδηροδρομικού σταθμού για τις διασυνοριακές μεταφορές (οδικές και εμπορευματικές μεταφορές) με νέα συστήματα σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με τον υπουργό της κυβέρνησης των Σκοπίων, το συνολικό έργο θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Απρίλιο και θα προσδώσει ανάπτυξη στην περιοχή.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ