Οι ρωσικές αρχές κατέγραψαν όλους που πήγαν να πολεμήσουν στη Συρία





Νοέμβριος 14, 2015.

Οι ρωσικές αρχές γνωρίζουν τα ονόματα όλων όσων έχουν πάει να πολεμήσουν στη Συρία, οι απειλές κινδύνου αυξάνονται, αλλά καμία πιθανή εμφάνισή τους δεν έγινε  στη Ρωσία και αυτοί παρακολουθούνται και ελέγχονται.


Αυτό δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης  του Βόρειου Καυκάσου.
«Γνωρίζουμε τα επώνυμα και τα ονόματα όσων έχουν απομείνει στη Συρία και παρακολουθούνται πλήρως, ελέγχονται κάθε στιγμή που κάνουν την εμφάνισή τους», δήλωσε η πηγή.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει πιθανότητα όλοι αυτοί να επιστρέψουν στη Ρωσική Ομοσπονδία, απάντησε «φυσικά, αλλά παρακολουθούνται», συμπλήρωσε ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν σκοτωθεί.

«Οπωσδήποτε υπάρχει αυξημένος κίνδυνος, αλλά προσπαθούμε όλοι μαζί σε συνεργασία με τις οικογένειές τους να παρακολουθούμε τις κινήσεις τους», είπε.
Ο ανώτερος αξιωματούχος, που κράτησε την ανωνυμία του,  πρόσθεσε ότι η απειλή που υπάρχει από το ‘ισλαμικό κράτος’ είναι υπαρκτή και για τη Ρωσία, «οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες ασχολούνται με τον τομέα αυτόν», διευκρίνισε.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ