Συρία: Ο στρατός περικύκλωσε το προπύργιο των τρομοκρατών στο Χαλέπι




Νοέμβριος 2, 2015.

Ο στρατός της Συρίας, τη Δευτέρα, περικύκλωσε το κύριο προπύργιο της τρομοκρατικής ομάδας «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα» στο Αλ Χάζερ, στο νότιο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου, σύμφωνα με το Ria Novosti, που επικαλείται πηγή του στρατού.


«Ο στρατός σήμερα εδραίωσε την παρουσία του στην ανατολική είσοδο της πόλης Αλ Χάζερ, που είναι το κύριο προπύργιο της ‘αλ Νούσρα’ στην επαρχία Χαλεπίου. Τώρα περιβάλλεται τελείως κάτω από τα πυρά μας», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων το βράδυ της Δευτέρας, σκοτώθηκε ένας από τους ηγέτες της Ένωσης των ομάδων της «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα» και της «Αχράρ ας Σαμ», που ονομάζεται Αμπού Αλί Ναΐμι.

Σύμφωνα με την πηγή, οι πολίτες της πόλης ειδοποιήθηκαν να μην πλησιάζουν τους τρομοκράτες γιατί θα επακολουθήσει  επίθεση μεγάλης ισχύος.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ