Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Βαγγέλης Ντούλε συναντήθηκε με τον Τζο Μπάιντεν





Νοέμβριος 8, 2015.

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης προβάλουν τη συνάντηση του προέδρου του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια της τελετής για την απονομή των βραβείων «Αθηναγόρας».


Το βραβείο απονεμήθηκε στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ,  για τη συμβολή του στην προστασία και προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της θρησκείας σε όλο τον κόσμο.

«Ήταν τιμή και ευχαρίστηση καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστήσω από κοντά  τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, κ. Μπάιντεν, για το ενδιαφέρον του και την υποστήριξη μέχρι τώρα. Μιλήσαμε για την κατάσταση της δημοκρατίας και της θρησκευτικής ελευθερίας στη χώρα μας», δήλωσε ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ (PBDNJ) μετά τη συνάντησή του.

Το δημοσίευμα, που είναι σημερινό, αναφέρει ότι η σχετική απονομή έγινε στη Νέα Υόρκη στις 17 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ