Οι κομμουνιστές ζήτησαν από τον Πούτιν να απαγορευθούν πτήσεις σε Τουρκία και Τυνησία




Νοέμβριος 12, 2015.

Δύο βουλευτές από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας, ζήτησαν από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, να απαγορεύσει πτήσεις προς την Τυνησία και την Τουρκία, σύμφωνα με επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος που αναφέρεται σε δημοσίευμα της ‘Ισβέστια’.


Ο Βαλερί Ρασκίν και ο Σεργκέι Ομπούχοφ ζήτησαν την επέκταση της απαγόρευσης πτήσεων ρωσικών αεροσκαφών στην Αίγυπτο, συμπεριλαμβάνοντας την Τουρκία και την Τυνησία.

Οι δύο βουλευτές δήλωσαν ότι πτήσεις των ρωσικών αερογραμμών προς την Τυνησία και την Τουρκία, είναι δυνητικά επικίνδυνες, εξαιτίας της παρουσίας στις χώρες αυτές κυττάρων του ισλαμικού κράτους.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, διέταξε την αναστολή των πτήσεων των ρωσικών αεροπλάνων στην Αίγυπτο, μέχρι να διατυπωθεί επίσημα η αιτία της συντριβής του Airbus πάνω από το Σινά, όπου σκοτώθηκαν 224 επιβαίνοντες.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ