Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Αλβανός Τζιχαντιστής: Βάζουν τους Αλβανούς στην πρώτη γραμμή στη Συρία

«Αλβανός επέστρεψε από τη Συρία- Οι μέρες μου στο ισλαμικό κράτος», γράφει το δημοσίευμα.

Νοέμβριος 1, 2015.

Αλβανός τζιχαντιστής που κατάφερε να γυρίσει από τη Συρία, όπου μάχονταν στο πλευρό των τρομοκρατών του ‘ισλαμικού κράτους’ εκμυστηρεύεται στην αλβανική ‘Shqip’ τις εμπειρίες του από την τρομοκρατική ομάδα.


Τα αρχικά του ονόματός του είναι Λ.Τ., ενώ είχε λάβει στο ‘Χαλιφάτο’ την ονομασία «Αμπντουλάχ αλ Αλμπάνι».

Σύμφωνα με αυτόν, μπροστά του, το ‘ισλαμικό κράτος’ εκτέλεσε τουλάχιστον 91 ανθρώπους, από τους οποίους οι 39 ήταν από τις τάξεις του, κατηγορούμενοι για μαγεία, σοδομισμό, μοιχεία, ληστεία, συνεργασία με αντίπαλες ομάδες που υποστηρίζονταν από τις ΗΠΑ, για προσβολή του Αλλάχ, κλπ.

Ο Αλβανός τζιχαντιστής, επισημαίνει ότι οι Αλβανοί στο ‘χαλιφάτο’ χρησιμοποιούνται από την τρομοκρατική οργάνωση ως «βορά των κανονιών».

Είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης και συχνά χρησιμεύουν ως ‘βομβιστές αυτοκτονίας’, ενώ οι εντόπιοι, δηλαδή οι Σύριοι και οι Ιρακινοί τζιχαντιστές, έρχονται αργότερα στο πεδίο της μάχης, όταν η περιοχή καθαρίσει και ασχολούνται τότε με τον σχεδιασμό της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τις εμπειρίες που αποκόμισε, οι ξένοι που προσλαμβάνονται, όπως και οι Αλβανοί,  συνήθως έχουν μια ‘ζωή κόλαση’ και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Παραμένουν εκεί παγιδευμένοι στα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ και δεν έχουν το δικαίωμα της αποχώρησης από την οργάνωση.

Οι τζιχαντιστές των Βαλκανίων,  που πολεμούν στο πλευρό του ‘ισλαμικού κράτους’ είναι εκατοντάδες, ενώ έχουν σκοτωθεί δεκάδες.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: