Οι Γκέμπελς, οι φιλοναζί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και η Γενοκτονία

Στην επικαιρότητα- άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη
 Αναδημοσίευση από το "Ινφογνώμων Πολιτικά"
Ο πρωθυπουργός Τσίπρας, παίρνοντας χθες δίπλα του ή για την ακρίβεια στην "πλάτη" του τον... υπέρβαρο Φίλη, μας έδειξε ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Θρακιώτες και όλους όσους διαμαρτύρονται για τις αθλιότητες που εξέφρασε ο υπουργός του, αρνούμενος τη γενοκτονία...

Χρόνια τώρα έχω δεχτεί τόνους λάσπη από διάφορα κέντρα, με χαρακτηρισμούς όπως ακροδεξιός, εθνικιστής, σκοτεινός τύπος κλπ. Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί έγιναν από πρόσωπα που δεν με γνωρίζουν, δεν γνωρίζουν την διαδρομή μου, την ιδεολογία μου, τη στάση ζωής και τον τρόπο που έχω επιλέξει να υπάρχω, να κινούμαι και να εκφράζομαι, και που πολύ απλά αναπαράγουν ή για την ακρίβεια εκτελούν συμβόλαια μίσους που τους ανατίθενται από διάφορα κέντρα, ανάλογα με την περίπτωση. 
Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά!
Γιατί ως έχων την εμπειρία της λάσπης, της προπαγάνδας και του κυνισμού, που τα έχω υποστεί και τα ένοιωσα όλα στο πετσί μου, τις μέρες αυτές είδα να "παίζεται το ίδιο έργο", είδα να εκτυλίσσεται με την ίδια μεθοδολογία η προπαγάνδα και η στοχοποίηση μέσω αφορισμών και χαρακτηρισμών, τη φορά αυτή όχι ενός προσώπου, αλλά ενός ολόκληρου λαού.

Η εφημερίδα «Αυγή» και η «Εφημερίδα των Συντακτών», στο χώρο των έντυπων ΜΜΕ, και μερικά στρατευμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, έχουν αναλάβει το ρόλο εφαρμογής του γκαιμπελικού σχεδίου που έχει ως στόχο τον χαρακτηρισμό των αντιδράσεων απλών ανθρώπων από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και από το εξωτερικό, με τι άλλο, με την καραμέλα του «εθνικισμού» και της «εθνικιστικής υστερίας»!
Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, που εκφράζεται μέσα από άρθρα και συνθήματα, όλες οι ομοσπονδίες των ποντιακών και μικρασιατικών σωματείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν εκδώσει σκληρές ανακοινώσεις, που καταδικάζουν τις δηλώσεις του κ. Φίλη, είναι συλλήβδην κέντρα εθνικιστικών κραυγών, οι εκατοντάδες σύλλογοι που έχουν ξεσηκωθεί, ακροδεξιών αντιλήψεων και οι εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρικόλακες που βγάζουν εθνικιστικές κραυγές.
Την ίδια στιγμή ο Φίλης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Σκουρλέτης και η Ρεπούση, παρουσιάζονται ως φωταδιστές και πραγματικοί πατριώτες, οι οποίοι μάλιστα κατηγορούν τους οργισμένους Έλληνες για πατριδοκαπηλεία.
Ο πρωθυπουργός Τσίπρας, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τις αντιδράσεις των πολιτών και ιδιαίτερα των Ποντίων που τον τίμησαν με την ψήφο τους, την ημέρα που κορυφώθηκαν οι αντιδράσεις του κόσμου, πήρε στην πλάτη του τον… υπέρβαρο Φίλη, για να παρακαθήσει μαζί του στη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο.
Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ο Τσίπρας στηρίζει τις δηλώσεις Φίλη και ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους Ποντίους, τους Μικρασιάτες, τους Θράκες, αλλά και τους απλούς πατριώτες που έχουν ξεσηκωθεί για τις δηλώσεις Φίλη, που ταυτίζονται με τις θέσεις του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών!
Η επίσημη κυβερνητική προπαγάνδα, όχι μόνο δεν επικρίνει τον κ. Φίλη, αλλά μιλά για συνομωσία των συστημικών ΜΜΕ εναντίον της κυβέρνησης, που χτυπούν υπουργούς της κυβέρνησης, τη μια τον Φλαμπουράρη, την άλλη τον Σταθάκη και τώρα τον Φίλη, όχι γιατί υπάρχει πραγματικό νομικό ή πολιτικό ζήτημα, αλλά γιατί θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση!!!
Όλοι αυτοί στην κυβέρνηση και στα κυβερνητικά χαλκεία δεν βλέπουν ότι οι θέσεις του κ. Φίλη, που βρίσκουν στήριξη από την κ. Σία Αναγνωστοπούλου, επίσης υπουργό της κυβέρνησης, την κ. Ρεπούση αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Τσίπρα, είναι αντιδραστικές, οπισθοδρομικές, σκοταδιστικέςακροδεξιές και φιλοναζιστικές
Αντιδραστικές και οπισθοδρομικές γιατί ανατρέπουν προοδευτικούς αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την αναγνώριση και τη διεθνοποίηση του ζητήματος της γενοκτονίας, που έχει ένα και μοναδικό στόχο: Την αποτροπή νέων γενοκτονιών. Και όποιος είναι αντίθετος σε αυτόν τον αγώνα, είναι εξ αντικειμένου αντιδραστικός και οπισθοδρομικός.
Ακροδεξιές και σκοταδιστικές γιατί οι θέσεις αυτές υποστηρίζονται με πάθος και χειροκροτούνται σήμερα από τις πιο σκοταδιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις της Τουρκίας.
Φιλοναζιστικές γιατί η αμφισβήτηση και η άρνηση σήμερα της γενοκτονίας των Ελλήνων, αφ’ ενός μεν δικαιώνει τους Νεότουρκους και τον Κεμάλ, που ήταν ο δάσκαλος του Χίλτερ και των ναζί στο θέμα της γενοκτονίας και αφ’ ετέρου ανοίγει το παράθυρο για την αμφισβήτηση αύριο, ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό, της γενοκτονίας των Εβραίων.
Ελπίζουμε ότι εμείς οι απλοί πολίτες που θα συγκεντρωθούμε σήμερα στις 16:00, στην Πλατεία Συντάγματος, θα δώσουμε ένα αληθινά προοδευτικό μήνυμα στην κυβέρνηση των φιλο-γενοκτόνων και φιλοναζί και την καλύτερη απάντηση στους Γκαίμπελς και τους γκαιμπελίσκους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ!