Τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη κατέστρεψαν 1.200 βυτιοφόρα πετρελαίου του Ντάες




Δεκέμβριος 16, 2015.

Από την αρχή της στρατιωτικής εκστρατείας στη Συρία, η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει καταστρέψει περισσότερα από 1200 βυτιοφόρα που μετέφεραν πετρέλαιο και προϊόντα πετρελαίου.


Αυτό ειπώθηκε στο ‘Novosti’ από τον επικεφαλής της κύριας επιχειρησιακής ομάδας του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, πτέραρχο Σεργκέι Ρουντνίκοφ.


Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν χτυπηθεί σε περιοχές έξι παράνομες πετρελαιοπηγές,  που ελέγχονται από τους τρομοκράτες και επτά βυτιοφόρα που μετέφεραν αργό πετρέλαιο και προϊόντα που προορίζονταν για επεξεργασία.


Τις τελευταίες εβδομάδες αυξήθηκε η ένταση των επιθέσεων σε θέσεις της Ντάες και άλλων τρομοκρατικών ομάδων,  που δρουν στην περιοχή της Συρίας.


Η ρωσική αεροπορία συνέχισε να εστιάζει τις δράσεις της στην καταστροφή των πηγών εσόδων των τρομοκρατών, όπως είπε ο πτέραρχος Ρουντνίκοφ.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ