Ρωσία: Μόνο σε ένα 24ωρο- χτυπήθηκαν 212 στόχοι του Ντάες






Δεκέμβριος 16, 2015.

Μετά από  τη δημοσίευση της δήλωσης του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, Φίλιπ Χάμοντ, ότι η Ρωσία επικεντρώνεται σε αεροπορικές επιθέσεις κατά της συριακής αντιπολίτευσης και όχι κατά του Ντάες, απάντησε η ρωσική πλευρά με τη σημερινή δραστηριότητα της πολεμικής της αεροπορίας στη Συρία.


Τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν κάνει στο τελευταίο 24ωρο, 59 απογειώσεις με κατεύθυνση στα πεδία μαχών της Συρίας και έχουν πλήξει 212 στόχους της τρομοκρατικής ομάδας Ντάες (ισλαμικό κράτος).

Αυτό ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και η αναφορά γίνεται από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλον τον κόσμο.

«Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες έχουμε σκοτώσει περίπου 320 τρομοκράτες και έχουμε καταστρέψει 34 μονάδες τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητων οχημάτων των τρομοκρατών, μεταξύ των οποίων είναι δύο άρματα μάχης, ένα BMP και 15 τζιπ εξοπλισμένα με πολυβόλα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι τρομοκράτες  υφίστανται συνεχώς απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό.

Ο Κονασένκοφ πρόσθεσε ακόμη, ότι ρωσικά βομβαρδιστικά Su-34, κατέστρεψαν την τελευταία ημέρα στη Συρία, φάλαγγες  15 βυτιοφόρων με βενζίνη και 94 βυτιοφόρων με άλλα καύσιμα που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ