Η τουρκική κυβέρνηση δίνει δώρο 24 μισθούς σε αστυνομικούς που πολεμούν το PKK




Δεκέμβριος 30, 2015.

Η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να ανταμείψει τους αστυνομικούς που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις κατά των Κούρδων αυτονομιστών στις νοτιοανατολικές επαρχίες της Τουρκίας.


Όπως ανακοινώθηκε οι Τούρκοι αστυνομικοί θα λάβουν  24 βασικούς μισθούς ως δώρο για τη συνεισφορά τους στη μάχη κατά των αυτονομιστών.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό των τουρκικών αρχών άλλοι 5.000 αστυνομικοί θα αποσταλούν στις περιφέρειες που έχουν κουρδικό πληθυσμό.

Οι νέες αυτές δυνάμεις θα εκπαιδευτούν κατά το  νέος έτος και θα αποσταλούν σε «τομείς ζωτικής σημασίας» για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα δρουν στις αστικές περιοχές ενώ ο στρατός θα διεξάγει επιχειρήσεις στις αγροτικές περιοχές, όπως διευκρινίζει το δημοσίευμα.




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ