Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο σε ρωσικές παραμεθόριες περιοχές




Δεκέμβριος 9, 2015.

Πιλότος ρωσικού μαχητικού  αναχαίτισης, MiG-31, δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο Instagram φωτογραφία αμερικανικού αεροσκάφους  Boeing RC-135U Combat Sent.
Η φωτογραφία τραβήχθηκε κατά τη διάρκεια περιπολίας πάνω από τις παραμεθόριες περιοχές της Ρωσίας, στη Θάλασσα του Μπάρεντς.


«Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας δεν μας ξεχνάνε, κατά καιρούς μας επισκέπτονται», έγραψε ο πιλότος σχολιάζοντας τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Pρόσθεσε, στο σχόλιο του, ότι το Boeing RC-135U Combat είναι ένα κατασκοπευτικό αναγνωριστικό αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ που διερευνά ηλεκτρονικά τις περιοχές.

Είναι σχεδιασμένο για ραδιο-ηλεκτρονικές πληροφορίες, υποκλοπές επικοινωνιών και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του εχθρού στις χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές δυνάμεις του.

Νωρίτερα, ο πιλότος ανέβασε βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο περιπολούν οι Ρώσοι πιλότοι τα βόρεια σύνορα της χώρας, πάνω από τη Θάλασσα του Μπάρεντς καταγράφοντας νορβηγικά πολεμικά αεροσκάφη καθώς και μαχητικά F-16.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ