Ρωσικά μαχητικά θα συνοδεύουν το αεροπλάνο του Άσαντ στο Ιράν




Φωτό αρχείου

Δεκέμβριος 20, 2015.

Τέσσερα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη θα συνοδεύουν το αεροπλάνο του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ιράν, σύμφωνα με δημοσίευση  του ‘αλ Ντιγιάρ’, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο Fars.


“Η αεροπορική Διοίκηση της διεθνούς συμμαχίας υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, προειδοποιήθηκε οι δυνάμεις της να μην πλησιάσουν  το αεροσκάφος του Μπασάρ αλ Άσαντ, προκειμένου να αποφευχθεί σύγκρουση», γράφει η αραβική εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η διαδρομή του αεροσκάφους θα γίνει από τον εναέριο χώρο του Ιράκ.

Νωρίτερα το πρακτορείο Fars, ανέφερε ότι ο Σύριος ηγέτης θα επισκεφθεί την Τεχεράνη περί τα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου, αλλά η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ