Παρηγοριά Τούρκων: Τουλάχιστον, ένα εκατομμύριο Ρώσοι θα έρχονται για διακοπές στην Τουρκία




Δεκέμβριος 26, 2015.

Παρηγοριά για τον τουρισμό της Τουρκίας, που θα υποστεί σοβαρή ζημία κατά το 2016,  από τις ρωσικές κυρώσεις που περιορίζουν σημαντικά την τουριστική κίνηση των Ρώσων στην Τουρκία, ήταν οι ενθαρρυντικές δηλώσεις της Ρίμα Ριζάγεβα προέδρου του Συνδέσμου ρωσικής συνεργασίας, πολιτισμού και παιδείας.

 
«Στην χειρότερη περίπτωση, η φιλία μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας, που εκφράζεται από τα κοινά ζευγάρια, θα είναι ικανοποιητική από αυτά. Η ένταση δεν ωφελεί καμία χώρα. Οι Ρώσοι  και Ρωσίδες που έχουν γάμους με Τούρκους και Τουρκάλες, δεν πωλούν τα σπίτια τους στην Τουρκία. Θα έρχονται στην Τουρκία για τις διακοπές τους», είπε η Ριζάγεβα.


Οι κοινές οικογένειες και οι συγγενείς είναι τουλάχιστον 250 χιλιάδες


Η Ρίμα Ριζάγεβα ανέφερε ότι οι γάμοι που είναι μεταξύ Τούρκων και Ρώσων ανέρχονται σε 250 χιλιάδες.

«Μέσα σε αυτούς, είναι οι γιαγιάδες, οι θείες, οι θείοι, και στην χειρότερη περίπτωση υπολογίζουμε ότι περί τους ένα εκατομμύριο Ρώσους ταξιδιώτες  θα έρθουν πάλι το καλοκαίρι», είπε.

Η ίδια δήλωσε: 


«Εμείς θέλουμε να σταματήσουν οι εντάσεις  μεταξύ των δύο χωρών (Τουρκίας- Ρωσίας), γιατί τις εντάσεις αυτές, τις βλέπουν  ως ευκαιρία, τόσο το Ισραήλ, όσο και η Ελλάδα. Πρέπει να υπάρξει πάλι φιλία με τη Ρωσία, να υπάρξει αγάπη. Δεν μας ωφελεί η ένταση», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα της πόλης των Αδάνων.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ