Ο αρχηγός των Αλβανών τζιχαντιστών Μουχατζέρι είναι παράλυτος




Δεκέμβριος 4, 2015.

Ο περιβόητος Κοσοβάρος, Λαβντρίμ Μουχατζέρι, ηγέτης των Αλβανών τζιχαντιστών, δεν έχει εισέλθει στα Σκόπια, ούτε στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά,  βρίσκεται σε καταφύγιο του ‘ισλαμικού κράτους’ στη Συρία, αφού δεν μπορεί να μετακινηθεί.


Ξένες μυστικές υπηρεσίες- αναφέρει η τηλεόραση ‘Klan’- που ασχολούνται με τους Βαλκάνιους τζιχαντιστές, απορρίπτουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι «ήρθε στα Βαλκάνια και ότι προστατεύεται σε μια περιοχή του Τέτοβο (στα Σκόπια) και ότι πρόκειται να μεταβεί παράνομα στην Αλβανία ή το Κοσσυφοπέδιο.

Έγκυρες πληροφορίες των ξένων μυστικών υπηρεσιών, δηλώνουν ότι ο Λαβντρίμ Μουχατζέρι, είχε τραυματισθεί και έμεινε παράλυτος, δεν μπορεί να μετακινηθεί. Ενώ,  οι πληροφορίες ότι τον έχουν δει σε χωριά του Τέτοβο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ανέφερε η τηλεόραση.

Επίσης, οι πληροφορίες των εξειδικευμένων υπηρεσιών, αναφέρουν ότι στους Αλβανούς τζιχαντιστές του ‘ισλαμικού κράτους’ γίνονται διεργασίες για την ανάληψη της ηγεσίας από άλλον τζιχαντιστή Αλβανό.

Το πραγματικό όνομα του Λαβντρίμ Μουχατζέρι είναι Αλμίρ Ντάτσι, πρώην ιμάμης στο χωριό Λέσνιτσα στο Πόγραδετς, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσληψη δεκάδων Αλβανών τζιχαντιστών.

Ο Μουχατζέρι είναι αυτός που αποκεφάλιζε με μαχαίρι άνδρες (άπιστους) στη Συρία και τις φωτογραφίες τις αναρτούσε στο διαδίκτυο. Αναφέρεται ως ένας από τους δέκα καταζητούμενους τρομοκράτες στη Συρία.

Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επανειλημμένα ότι είχε σκοτωθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες «συντρόφων» του, αλλά επρόκειτο για διαδόσεις προκειμένου να μην αναζητείται, σημειώνει το δημοσίευμα.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ