Τα Σκόπια σε προεκλογική πορεία- απαγορεύονται οι πολιτικές διαφημίσεις




Δεκέμβριος 20, 2015.

Από τα μεσάνυχτα της 20ης Δεκεμβρίου 2015 τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση πολιτικών διαφημίσεων στη ραδιοτηλεόραση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και σε κάθε εκδοτικό οργανισμό ήχου και οπτικοακουστικών μέσων, όπως γράφει η ‘Plusinfo’.



«Η απαγόρευση προβλέπεται από το άρθρο 82 παράγραφος 1 του Νόμου σχετικά με τις τροποποιήσεις στον Εκλογικών Κώδικα- Επίσημη Εφημερίδα αρ. 196 /2015 και ισχύει μέχρι την ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Απριλίου του 2016», αναφέρει το δημοσίευμα.


Το κρατίδιο των Σκοπίων μπαίνει σε προεκλογική τροχιά και σε αυτήν θα ‘παίξουν’ τα σκάνδαλα του κυβερνώντος  σλαβικού κόμματος VMRO-DPMNE  και του αλβανικού DUI, τόσο για τις υποκλοπές των επικοινωνιών σε ένα ευρύ φάσμα 20 χιλιάδων πολιτών που τελούσαν υπό παρακολούθηση, τα οικονομικά σκάνδαλα  της κυβέρνησης, η υψηλή ανεργία και το εθνικιστικό χαρτί  για το όνομα της χώρας.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ