Τρομοκράτες Ντάες: Μεγάλος ηγέτης μας, ο …Μπαράκ Ομπάμα!




Δεκέμβριος 16, 2015.

Οι τρομοκράτες του Ντάες (ισλαμικό κράτος) δημοσίευσαν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα.
 


Σύμφωνα με αυτούς ο σημερινός ηγέτης των ΗΠΑ,  καθορίζεται ως μεγάλος τους ηγέτης.

Εξαιτίας των ενεργειών του, οι εξτρεμιστές και οι τζιχαντιστές,  μετέβησαν σε ένα νέο επίπεδο. Στον Μπαράκ Ομπάμα οφείλουν οι μαχητές του Ντάες την ανάδειξή τους, λόγω της ανατροπής του ηγέτη της Λιβύης,  Μουαμάρ Καντάφι, όπως διατείνονται στο βίντεο.

«Ο Τζορτζ Μπους από το Αφγανιστάν μας έφερε στο Ιράκ, αλλά ο πραγματικός ήρωας είναι ο Ομπάμα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Χαλιφάτου. Χάρη σε αυτόν απαλλαγήκαμε από κυβερνήσεις που αρνούνταν να ακολουθήσουν το νόμο της Σαρία.
 Ο Μπαράκ Ομπάμα, μας ελευθέρωσε από τον Καντάφι, ο οποίος αποτελούσε εμπόδιο για την εξέλιξη του δικαίου μας. Τώρα χάρη στο φιλάνθρωπο Αλλάχ, όλες οι ομάδες ενεργούν μαζί μας», λέει η δήλωση, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα του Lifenews.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ