«Βαρύ πλήγμα για το ΡΚΚ»




Δεκέμβριος 12, 2015.

Στην περιοχή Τατβάν στην επαρχία Μπιτλίς- γράφει το τούρκικο δημοσίευμα- εντοπίστηκαν 12 αποθήκες της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ, στις οποίες υπήρχαν πυρομαχικά, όπλα και έγγραφα της οργάνωσης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη η 10η ταξιαρχία καταδρομέων εντόπισε σε αγροτική περιοχή του Τατβάν, στο χωριό Ανάντερ, αποθήκες των τρομοκρατών.

 Η ανακοίνωση του κυβερνήτη σημειώνει ότι βρέθηκαν 50  σφαίρες για καλάσνικοφ, ένα καλάσνικοφ, κιάλια, φορτιστής  ασυρμάτου, τέσσερα μπιτόνια με πετρέλαιο, κονσέρβες, πριόνια, τσεκούρια, μαχαίρια, 2 ομπρέλες, έναν χάρτη της περιοχής, 50 έγγραφα της οργάνωσης, δύο φωτογραφίες γυναικών ανταρτών, 10 κουβέρτες, 17 παπούτσια, 10 παλτά ανδρικά, μαγειρικά σκεύη και ποτήρια, 50 μέτρα νάιλον θερμοκηπίου κ. ά. Τα οποία  κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα καταστράφηκαν, ενώ ορισμένα θα τύχουν έρευνας από την επαρχιακή διοίκηση της χωροφυλακής, όπως σημειώνεται.

Οι τρομοκράτες, προσθέτει το δημοσίευμα, εγκατέλειψαν βιαστικά τα κρησφύγετά τους, λόγω της παρουσίας των δυνάμεων ασφαλείας.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ