Ρωσικά μαχητικά χτύπησαν κτήριο της Σαρία στην Ιντλίμπ




Δεκέμβριος 21, 2015.

Την Κυριακή το πρωί,  η ρωσική πολεμική αεροπορία προέβη σε μια σειρά από ισχυρές αεροπορικές επιδρομές στην πρωτεύουσα της επαρχίας Ιντλίμπ, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο πάνω από 40 μαχητών της ομάδας «Τζάις αλ Φατέχ»-[Στρατός της κατάκτησης], που είχε κηρύξει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας.



Στόχος των ρωσικών μαχητικών ήταν το κτήριο του δικαστηρίου της Σαρία, στο οποίο επιβάλλονται ποινές και εκτελέσεις από τους τρομοκράτες σε ανεπιθύμητα στην οργάνωση πρόσωπα.


Το κτήριο έγινε στόχος των αεροσκαφών και καταστράφηκε πλήρως. Μαζί με τους μαχητές  της ομάδας αυτής σκοτώθηκαν και μερικά μέλη των άλλων ομάδων που είναι προσκείμενες στην αλ Κάιντα.


Όπως έγινε γνωστό στην έδρα του συριακού στρατού, που βρίσκεται στη πόλη Χάμα, εκτός από το δικαστικό κτήριο της Σαρία κατά τις επιθέσεις  βομβαρδίστηκε και ένα κέντρο των εξτρεμιστών  που δημιουργήθηκε στο πρώην  αρχηγείο της υπηρεσίας πληροφοριών της πολεμικής αεροπορίας.


Ένα πάγιο φαινόμενο στις τρομοκρατικές ομάδες είναι ότι συγκεντρώνουν  έναν αριθμό  από μέλη της λεγόμενης Μουσουλμανικής Αδελφότητας.


Αυτά τα μέλη δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης ότι κατά την αεροπορική επιδρομή επλήγησαν και άμαχοι (που μεταδόθηκε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης με πλάνα του παρελθόντος).


Αλλά, όπως διαπίστωσε το πρακτορείο ‘Αλ Μασντάρ’,  εκτός από τους τρομοκράτες που βρίσκονται μέσα στο κτήριο της Σαρία, σκοτώθηκε και ένα μέλος της Πολιτικής Άμυνας της Συρίας.

Ωστόσο, αυτός ο άνθρωπος, δεν ήταν άμαχος γιατί έχει άμεση σχέση με τις ομάδες «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα» και «Χαρακάτ Αχράρ αλ Σάμ» και προσωπικά συμμετείχε σε δολοφονίες που διεπράχθησαν κατά  κρατουμένων και  ομήρων, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ