Βόισλαβ Σέσελι: Τα Σκόπια θα χάσουν τον έλεγχο των περιοχών με αλβανικό πληθυσμό




Δεκέμβριος 14, 2015.

Στην σημερινή εκπομπή «Στο επίκεντρο» του δημοσιογράφου Βάσκο Έφτοφ, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων,  θα υπάρξει ένα σημαντικό μήνυμα για εμάς (Σκόπια).


 Φιλοξενείται ο ηγέτης του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Βόισλαβ Σέσελι και ο αναγνωρισμένος στρατιωτικό-πολιτικός αναλυτής τόσο για την  περιοχή,  όσο και για την Ευρώπη, Μίροσλαβ Λαζάνσκι, που μετά την παραίτηση του υπουργού Άμυνας της Σερβίας, Γκάσιτς, ορισμένες κυβερνητικές οργανώσεις, δημοσιογράφοι και ο λαός ζητά να διορισθεί ως νέος υπουργός Άμυνας της Σερβίας.

Σύμφωνα, με την προαγγελία της εκπομπής αυτής,  ο Λαζάνσκι είναι βέβαιος, ότι η Ρωσία, δεν θα συγχωρήσει την Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού, γιατί ο Πούτιν, ως άνθρωπος της KGB και των δράσεων των μυστικών αποστολών, οπωσδήποτε θα καταστρώσει σχέδιο για να εκδικηθεί την Τουρκία.

Ο Σέσελι και πάλι, ως ‘ριζοσπάστης’ όσο ποτέ, θεωρεί ότι η κεντρική κυβέρνηση των Σκοπίων θα χάσει τον έλεγχο των εδαφών της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας, στα οποία ζει το μεγαλύτερο μέρος του αλβανικού πληθυσμού της χώρας. 

Αυτό είναι παραδεκτό και από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM), το οποίο μιλά για ομοσπονδοποίηση της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας (Σλάβων και Αλβανών).

Οι δηλώσεις αυτές στην εκπομπή του  Βάσκο Έφτοφ, που θα παρουσιασθεί σήμερα στις 22:00 στο Κανάλ 5,  δεν απέχουν από την πραγματικότητα και αποτελούν ένα θέμα,  που συζητειται φανερά στην αλβανική πολιτική σκηνή των Σκοπίων, και πίσω από το παρασκήνιο των Σλάβων πολιτικών, στα Σκόπια.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ