Δημοσιογράφος Σκοπίων: Στο περιστατικό του Κουμάνοβο εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες




Δεκέμβριος 8, 2015.

Ο σλαβικής καταγωγής δημοσιογράφος των Σκοπίων, Μπράνκο Γκερόσκι, σε άρθρο του αναφέρεται  σε δηλώσεις του επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDSM), Ζόραν Ζάεφ, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στην πόλη Κουμάνοβο τον περασμένο Μάιο.


Στην αναφορά του επισημαίνει ότι «στο περιστατικό του Κουμάνοβο συμμετείχαν μυστικές υπηρεσίες της περιοχής, αλλά και των Σκοπίων».

Σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα των Σκοπίων «Λάιμ», ο Γκερόσκι , ο οποίος είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος έγραψε επί λέξει: «Τα γεγονότα, πάντως, αποδεικνύουν ότι στο περιστατικό του Κουμάνοβο εμπλέκονται ξένες υπηρεσίες πληροφοριών της περιοχής, μεταξύ των οποίων και της χώρας μας».

Η τρομοκρατική επίθεση από Αλβανούς εξτρεμιστές, δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί πλήρως με αποτέλεσμα να γράφονται κατά καιρούς διάφορες εκδοχές, όπως είναι η ‘απελευθέρωση της περιοχής από τους Αλβανούς’ ή η δημιουργία αστάθειας και εκφοβισμού στη χώρα,  λόγω της συναίνεσής της στο ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου που θα περνούσε από την περιοχή.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ