Σκόπια: Η Γερμανική Πρεσβεία ζητά αξιόπιστες εκλογές με ίσες ευκαιρίες για όλα τα κόμματα




Ιανουάριος 19, 2016.

«Η συμφωνία των πολιτικών κομμάτων του περασμένου καλοκαιριού βρίσκεται ακόμη σε ισχύ και πρέπει να εφαρμοσθεί πλήρως. Δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη σημαντικές καθυστερήσεις σε πολλές περιφέρειες.


»Η (καθυστερημένη) παραίτηση του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και ο καθορισμός της ημερομηνίας των εκλογών είναι δύο από τα πολλά σημαντικά στοιχεία», ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική πρεσβεία, της οποίας επικεφαλής είναι  η Κριστίν Αλτχάουζερ.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό που προβληματίζει τη Γερμανική Πρεσβεία είναι η επιλογή της υπηρεσιακής κυβέρνησης και η απόφαση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος να μην συμμετάσχει στις εκλογές εάν αυτές κηρυχθούν για τις 24 Απριλίου.



«Αυτές οι εκλογές πρέπει να είναι αξιόπιστες και χωρίς αποκλεισμούς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν όλα τα κόμματα διακατέχονται από την ασφάλεια ότι θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες», αναφέρει  η ανακοίνωση της πρεσβείας, σύμφωνα με το Plus Info.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ