«Οι τζιχαντιστές πλημμύρισαν τη Βρετανία με αλβανική μαριχουάνα»




Ιανουάριος 18, 2016.

Με τίτλο: «Το ‘ISIS’ καρπώνεται 4 δισεκατομμύρια δολάρια από τη διακίνηση ναρκωτών από τη Μαφία για να χρηματοδοτήσει τη βάναυση τρομοκρατική εκστρατεία του», γράφει η «Daily Mirror» που τονίζει: 



 «Οι τζιχαντιστές πλημμύρισαν με κάνναβη τη Βρετανία από αγρόκτημα παραγωγής ναρκωτικών της Αλβανίας, καθώς οι ειδικοί προειδοποιούν  ότι ο Ισλαμικός Εξτρεμισμός  εδραιώνεται στην Ευρώπη».


Το διαβολικό χαλιφάτο έχει  αναλάβει έλεγχο της μαριχουάνας από τη Μαφία, ενός μεριδίου 4 δις δολαρίων,  που καλλιεργείται σε αγροτικές περιοχές στα βουνά της Αλβανίας- αποκτώντας ένα βήμα στην Ευρώπη.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ιδιωτικά αεροπλάνα και πλοία μεταφέρουν τις ποσότητες ναρκωτικών στην Μαφία της  Ιταλίας και από εκεί κατευθύνεται για το Ηνωμένο Βασίλειο.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ