Αντιπολίτευση Σκοπίων: Δεν θα υπάρχουν χρήματα για συντάξεις τον Σεπτέμβριο




Ιανουάριος 4, 2016.

Το αντιπολιτευτικό κόμμα των Σκοπίων ‘Σοσιαλδημοκρατική Ένωση’ – SDSM, κατηγορεί την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι,  ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 δεν θα υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν οι συντάξεις στη χώρα, αφού «επί δέκα χρόνια η οικογένεια του εγκλήματος,  φέρει την ευθύνη για τη λεηλασία των ταμείων», όπως σημειώνεται.



«Προς το παρόν το ήμισυ των συντάξεων που καταβάλλονται καλύπτεται από τον προϋπολογισμό γιατί το οι οργανισμοί συνταξιοδοτήσεων αντιμετωπίζουν την πτώχευση  και ο Γκρούεφσκι και ο αρμόδιος υπουργός Σταβρέσκι,  υποχρεώνουν τους πολίτες σε νέους  δανεισμούς».



Το SDSM χαρακτηρίζει την κατάσταση αυτή ως εγκληματική. Τονίζει  ότι γίνεται κατασπατάληση των εισφορών των εργαζομένων και ότι παρά την ενημέρωση προς τον Εισαγγελέα, δεν  υπήρξε καμία αντίδραση.


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ