Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Ο ΟΑΣΕ τεκμηρίωσε τις πληροφορίες για την άφιξη ένοπλων ομάδων στη Μαριούπολη
Ιανουάριος 5, 2016.

Οι αντιπρόσωποι της ειδικής αποστολής παρακολούθησης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, επισκέφθηκαν στις 3 Ιανουαρίου 2016 περιοχές οι οποίες είναι υπό έλεγχο, για τη  τήρηση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας και των πολιτοφυλάκων του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.Κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή Κορνιντέρνοβο της Μαριούπολης,  εντόπισαν  παράνομες ένοπλες ομάδες.

Στην έκθεσή τους, όπως δημοσιεύει τοπική ιστοσελίδα της Μαριούπολης, είδαν δέκα τουλάχιστον ξένους ένοπλους μέλη των παράνομων ομάδων που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή.

Στο έγγραφο δεν αναφέρεται η εθνικότητα των μελών των παράνομων ένοπλων ομάδων, ωστόσο οι κάτοικοι  αναφέρουν ότι μιλούν γλώσσες της Μέσης Ανατολής.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: