Σκόπια: Γιατί αποσύρθηκε άρθρο από την eKathimerini





Ιανουάριος 25, 2016.

Δημοσίευμα των Σκοπίων αναφέρει ότι η ελληνική εφημερίδα  ‘Καθημερινή’ στην ηλεκτρονική αγγλική έκδοσή της, σε αναφορά της για δραστηριότητες της CIA κατά τη διετία 1992-1993 στα Σκόπια, όπου είχε διεισδύσει στο υπουργείο Άμυνας και Εσωτερικών,   ανέφερε το βαλκανικό αυτό κρατίδιο ως «Μακεδονία».



«Και αυτός είναι o λόγος»,  όπως σημειώνεται, «που μετά από μερικές ώρες αποσύρθηκε το άρθρο αυτό», όπως εικάζει ο συντάκτης του σλαβικού δημοσιεύματος.

Ο τίτλος  έχει: 

«Βόμβα στην ελληνική Καθημερινή. Aπέσυρε κείμενο που γράφτηκε για την υποκλοπή  των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της CIA στη «Μακεδονία».

«Ο ανταποκριτής του Νετπρές στην Αθήνα ανέφερε ότι το κείμενο αποσύρθηκε μετά από λίγες ώρες και κατά πάσα πιθανότητα  οφείλεται στο γεγονός ότι ο αρθογράφος της Καθημερινής χρησιμοποίησε στο άρθρο του το όνομά μας».

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ