Ο ηθοποιός Steve Seagal έλαβε την σερβική υπηκοότητα




Ιανουάριος 14, 2016.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός Στήβ Σίγκαλ, απέκτησε τη σερβική υπηκοότητα.
«Ο Steve Seagal του  Frederick, αποδέχεται την υπηκοότητα  της Δημοκρατίας της Σερβίας. 




Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1952 στην πολιτεία του Μίσιγκαν και είναι πολίτης των ΗΠΑ», γράφει το τελευταίο τεύχος της σερβικής «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως», όπως σημειώνουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης του Βελιγραδίου.


Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ έχει μείνει δύο φορές πρόσφατα στη Σερβία, όπου είχε συναντηθεί με κορυφαίους της σερβικής ηγεσίας.


Κατά την τελευταία επίσκεψή του, επισκέφθηκε ορφανά του Βελιγραδίου, όπου μοίρασε  πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα. Κατά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς έπαιξε μουσική μπροστά από το Σερβικό Κοινοβούλιο.


Στην πρόσφατη επίσκεψή του, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς και είπε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την προώθηση της Σερβίας, την οποία θεωρεί, πλέον, ως τη νέα του πατρίδα.


Ο δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία να ανοίξει ένα ‘Snowboarding Club’ στο Βελιγράδι.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ