Τσίζρε: Συγκρούσεις τουρκικού στρατού- Κούρδων αυτονομιστών- 10 νεκροί




Φεβρουάριος 8, 2016.

Ο κυβερνήτης του Σιρνάκ ανέφερε ότι στην πόλη Τσίζρε έγινε σύγκρουση του τουρκικού στρατού με μέλη του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 τρομοκράτες, αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο Dogan.



Στην πόλη Τσίζρε από τις 14 Δεκεμβρίου έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών , όπως επισημαίνει το δημοσίευμα το οποίο παραθέτει τις δηλώσεις του κυβερνήτη:

 «Η πόλη μας βρίσκεται υπό συνεχών επιχειρήσεων κατά της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης (PKK), σήμερα σε συγκρούσεις που ξέσπασαν  εξουδετερώθηκαν 10 τρομοκράτες».


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εκδηλώθηκε μια τεράστια έκρηξη σε κεντρικό κτήριο της συνοικίας Τσούντι, από την έκρηξη έσπασαν ύαλοι πολλών παραθύρων  ακόμη και σε μακρινή απόσταση.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ