Ισραηλινή πηγή: «18 οι νεκροί από την επίθεση στην Άγκυρα»




Φεβρουάριος 17, 2016.


Το ισραηλινό κανάλι ‘7’ αναφέρει ότι από την έκρηξη σε παγιδευμένο όχημα στην τουρκική πρωτεύουσα που ανατινάχθηκε όταν περνούσε ένα λεωφορείο με στρατιώτες,  σκοτώθηκαν 18 άτομα και τουλάχιστον 45 τραυματίσθηκαν.



«Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 45 τραυματίσθηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου οχήματος που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στην Άγκυρα», σημειώνει.


Αξιωματούχος του  Δήμου της Άγκυρας δήλωσε ότι η επίθεση έγινε σε περιοχή που βρίσκεται το τουρκικό κοινοβούλιο και στρατιωτικά κτήρια.


Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος  κόμματος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης, σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ