Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Το Ισραήλ δημοσίευσε δορυφορικές εικόνες από τη ρωσική βάση στη Συρία
Φεβρουάριος 6, 2016.

«Σιωνιστές ειδικοί έλαβαν φωτογραφίες  μέσω δορυφόρου της αεροπορικής βάσης «Χουμαϊμάμ» στη Λαττάκεια της Συρίας, όπου σταθμεύουν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Ντάες», γράφει η συριακή ιστοσελίδα ‘τηλέγραφος’.Οι ειδικοί του Διαστημικού Ιδρύματος Στρατηγικών Μελετών δημοσίευσαν φωτογραφίες που ελήφθησαν από Ισραηλινό δορυφόρο στις 26 Ιανουαρίου, όπου φαίνονται  ένα μεγάλο τμήμα εκτοξευτών πυραύλων και ο τομέας συντήρησης του αεροδρομίου.


Ο πρόεδρος του διαστημικού τομέα στο Κέντρο Μελετών, ο Ταλ Ινμπάρ, ανέφερε ότι καταγράφηκαν τα Su-24  και οι απογειώσεις τους.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι φωτογραφίες παρουσιάζουν το κεντρικό κτήριο του αεροδρομίου και τα βοηθητικά κτήρια που κατασκευάστηκαν πρόσφατα για τη συντήρηση των ρωσικών αεροσκαφών.

Έχουν καταγραφεί  7 αεροσκάφη Su- 24, έξι Su-34 και εννιά Su-25, καθώς και τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη Su-30.

Φωτογραφήθηκαν, επίσης, σειρά από πυραύλους καθώς και το σύστημα S-400  που πρόσφατα αναπτύχθηκε στη βάση αυτή, μετά την κατάρριψη από τουρκικό μαχητικό ενός Su-24, τον περασμένο Νοέμβριο, γράφει το συριακό δημοσίευμα.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ