Η Ρωσία ενισχύει όλα τα είδη πληροφοριών για τη Μέση Ανατολή




Φεβρουάριος 2, 2016.

Η ενίσχυση όλων των τμημάτων που παρέχουν μυστικές πληροφορίες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής,  θα επιταχύνουν την ήττα των τρομοκρατών, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος, Ιγκόρ Κονασένκοφ, σύμφωνα με την ‘Lifenews’.


«Για να βελτιώσουμε τη γνώση των τοποθεσιών των τρομοκρατικών οργανώσεων και να τις προσδιορίσουμε με ακρίβεια συντεταγμένων, έχουμε ενισχύσει τη διαχείριση όλων των τύπων της έρευνας στο έδαφος της Μέσης Ανατολής. Αυτό μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε νέους αντάρτες ώστε να μπουν στο στόχο μας, επιταχύνοντας την ήττα τους», είπε ο Κονασένκοφ προς τους δημοσιογράφους.



Ο εκπρόσωπος του ρωσικού στρατού, ανέφερε ότι όλα τα χτυπήματα από τη ρωσική πολεμική αεροπορία στη Συρία γίνονται κατόπιν  εξακρίβωσης και επικύρωσης του στόχου.



«Οι συντεταγμένες των εγκαταστάσεων των ανταρτών στην εμπόλεμη ζώνη καθορίζονται από το κέντρο πληροφόρησης που βρίσκεται στη Βαγδάτη και σε αυτήν συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας, της πατριωτικής αντιπολίτευσης (και των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών)», πρόσθεσε ο Κονασένκοφ.



Επισημαίνεται ότι η Ρωσία έχει εντείνει την παρακολούθηση του εδάφους της Συρίας με τουλάχιστον δέκα στρατιωτικούς δορυφόρους.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ