Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις έχουν ανάγκη νέου εξοπλισμού λόγω των Κούρδων αυτονομιστών




Φεβρουάριος 6, 2016.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που πραγματοποιούν στρατιωτικές επιχειρήσεις στο νοτιοανατολικό μέρος της χώρας, (κατά των Κούρδων αυτονομιστών) έχουν αναφέρει ελλείψεις σε εξοπλισμό και όπλα, λόγω των καθημερινών οδομαχιών στις κυρίως κουρδικές πόλεις.


Πρωτεύοντα υλικά, όπως αυτά έχουν ταξινομηθεί είναι τα νέα κράνη αμερικανικού τύπου, είδη εξοπλισμού και οπλικών συστημάτων ειδικών για μάχες εντός πόλης καθώς και μικρά τηλεχειριζόμενα ιπτάμενα αντικείμενα με οθόνες για τον εντοπισμό των τρομοκρατών σε οδούς της πόλης.

Σύμφωνα με το τουρκικό NTV,  οι ελλείψεις έχουν καταγραφεί κατά τις ένοπλες συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα τόσο στην πόλη Τσίζρε, όσο στην Σιλόπη και  στην Σουρ.

Η, πολλών μηνών,  εμπειρία, της εμπόλεμης κατάστασης, που επικρατεί στις περιοχές αυτές,  έχει ενδυναμώσει την ανάγκη ενός νέου εξοπλισμού των ειδικών τουρκικών δυνάμεων, σαν αυτού που χρησιμοποιούν οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ,  όπως  επισημαίνεται.

Η πρώτη καταγραφή έδειξε ότι απαιτούνται, τουλάχιστον, 22.000 βαλλιστικά κράνη και μικρά ή μικροσκοπικά UAV για την καταγραφή των τρομοκρατών σε αστικές περιοχές, όπως επισημαίνεται.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ