Οι Σκοπιανοί φτιάχνουν δεύτερο φράχτη στα σύνορα με Ελλάδα





Φεβρουάριος 8, 2016.

Σκόπια.

Διπλός φράχτης τοποθετείται στα νότια σύνορα στο σημείο 59. Ο δεύτερος προστατευτικός φράχτης ανυψώνεται στον υφιστάμενο κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα.



Ο στρατός άρχισε, ήδη, στην περιοχή τις εργασίες στην ανατολική και στη δυτικά πλευρά του υψώματος. Ο φράχτης θα είναι από ατσαλόσυρμα με το πάνω μέρος αγκαθωτό  και σήμερα τοποθετούνται τα κολωνάκια.

Η δεύτερη περίφραξη θα είναι δίπλα στην υπάρχουσα, ώστε να υπάρχει διπλή προστασία που θα αποτρέπει την παράνομη διέλευση των μεταναστών.

Το μήκος του φράχτη θα είναι περίπου  35 χιλιόμετρα αριστερά και δεξιιά της διόδου 59.

Ο στόχος είναι η προετοιμασία του εδάφους για τα νέα αυστηρότερα μέτρα που ανακοινώθηκαν στην Ευρώπη για τους πρόσφυγες που φθάνουν στο έδαφος μας (Σκόπια).

Σύμφωνα με την αστυνομία των συνόρων,  σήμερα εντοπίστηκαν τουλάχιστον 20 παράνομες διελεύσεις, κυρίως κατά μήκος του ποταμού Αξιού και στην περιοχή των Ευζώνων.

Στο ουδέτερο έδαφος,  οι αστυνομικοί έλεγχοι έδειξαν ότι  πάνω από 100 μετανάστες είχαν πλαστά πιστοποιητικά και πλαστά διαβατήρια, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ