Κρεμλίνο: Η ρωσική πολεμική αεροπορία θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών στη διάρκεια της εκεχειρίας




Φεβρουάριος 26, 2016.

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ότι η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, θα συνεχίσει να χτυπά τις θέσεις των τρομοκρατών στη Συρία, ακόμη και μετά την έναρξη της ισχύος της εκεχειρίας, γράφει ο συριακός ‘τηλέγραφος’.




Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Ρώσου Προέδρου τονίζοντας ότι  η ρωσο-αμερικανική πρωτοβουλία για κατάπαυση πυρός στη Συρία, που εγκρίθηκε από τους προέδρους των δύο χωρών, απαιτεί συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων, ακόμη και μετά την ισχύ της εκεχειρίας.



Και πρόσθεσε: 



«Οι ρωσικές αεροπορικές  και διαστημικές δυνάμεις θα συνεχίσουν  τις δραστηριότητες τους στη Συρία, για την υποστήριξη των συριακών ενόπλων δυνάμεων. Στόχευση του οργανισμού μας είναι το Ντάες και οι άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο του ΟΗΕ των τρομοκρατικών οργανώσεων».



Ο Ρώσος αξιωματούχος επέκρινε τους ισχυρισμούς που αναφέρονται σε ορισμένες οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το λεγόμενο ‘συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων’ που είναι βρετανικό συμφερόντων, ότι οι ρωσικές επιδρομές στοχεύουν  όχι μόνο σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των τρομοκρατών.



«Γνωρίζουμε ότι αυτό το Παρατηρητήριο έχει δημοσιεύσει επανειλημμένα πληροφορίες που δεν αποδεικνύονται αργότερα, και δεν προσκομίζει καμία απόδειξη για της πληροφορίες που δημοσιεύει», τόνισε .



 --


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ