Ο στρατός της Συρίας ανέκτησε τον έλεγχο μεταξύ Χαλεπίου και Χανάσερ






Φεβρουάριος 22, 2016.

Συριακή στρατιωτική πηγή επιβεβαίωσε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου ότι έχει αποκαταστήσει τον έλεγχο της εθνικής οδού Χαλεπίου – Χανάσερ μετά από επίθεση  του κατά τη διάρκεια της νύχτας κατά του ‘ισλαμικού κράτους’ – Ντάες, όπως σημειώνει ο συριακός ‘τηλέγραφος’.




Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι τρομοκράτες  είχαν τοποθετήσει στην εθνική οδό νάρκες και οι εμπειρογνώμονες του στρατού άρχισαν την αφαίρεσή τους.



Η επίθεση κατά του Ντάες έγινε σε τρία σημεία «με στόχο τη διακοπή της εθνικής οδού λόγω της προσπάθειας των τζιχαντιστών να φέρουν ενισχύσεις στην περιοχή».



Με την αποκατάσταση του ελέγχου της περιοχής αυτής, ο συριακός στρατός έχει καταφέρει να ελέγξει τώρα την περιοχή ανατολικά της γραμμής Χαλέπι- Χάμα μέχρι την ακτή, όπως σημειώνεται.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ