CIA: ‘Χιλιάδες’ είναι οι Ρώσοι στρατιώτες στη Συρία




Φεβρουάριος 25, 2016.

Στη Συρία υπάρχουν «χιλιάδες» Ρώσοι στρατιώτες, δήλωσε ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), Τζον Μπρέναν.


Ωστόσο, η Μόσχα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Ρωσία αποκλείει  μια χερσαία επέμβαση στη Συρία, όπως σημειώνει η ρωσική Βίζγκλιαντ.

«Υλοποιεί την ατζέντα της Μόσχας ( ο Βλαντίμιρ Πούτιν) με διάφορα μέσα. Το επιτυγχάνει αυτό με τη χρήση των μυστικών υπηρεσιών όταν επιδιώκει να συγκαλύψει τις ενέργειές του, αλλά συγχρόνως, δεν διστάζει να το πράξει αυτό ανοιχτά μεταφέροντας χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες και εξελιγμένα οπλικά συστήματα στη Συρία», είπε ο Μπρέναν σε συνέντευξή του, γράφει η Βίζγκλιαντ επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα του Ria Novosti.
Η ρωσική εφημερίδα επισημαίνει  ότι «μετά τη συμβολή της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στη Συρία,  που έγινε κατόπιν έγγραφου αιτήματος της Συρίας, έχει αρχίσει μια τεράστια αντιρωσική εκστρατεία σε όλα τα δυτικά μέσα ενημέρωσης», όπως τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ