Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Οι ΗΠΑ στέλνουν στη Συρία πυρηνικά βομβαρδιστικά B-52
Μάρτιος 5, 2016.

Σύμφωνα με πηγή από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας,  θα σταλούν στη Συρία βομβαρδιστικά αεροπλάνα B-52, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να φέρουν  πυρηνικές κεφαλές, προκειμένου να τεθούν κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ντάες.
Ο βομβαρδισμός με αυτού του τύπου των βομβαρδιστικών θα ξεκινήσει τον Απρίλιο. Ο αριθμός των αεροπλάνων και ο αριθμός των μελών του στρατού δεν έχει ακόμη καθορισθεί.


Σημειώνεται ότι τα B-52 θα αντικαταστήσουν τα B-1, τα οποία σήμερα προβαίνουν σε επιθέσεις στο Ιράκ και τη Συρία.

Η τρομοκρατική ομάδα «Ισλαμικό κράτος» είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια. Το Ενωμένο Μέτωπο για την καταπολέμηση του Ντάες επί του εδάφους,  με χερσαίες δυνάμεις,  γίνεται από το συριακό στρατό, την κουρδική πολιτοφυλακή, τις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις, τις δυνάμεις του Λιβάνου «Χεζμπολάχ» και τον εθελοντικό σχηματισμό για την εθνική άμυνα της χώρας (Συρίας), σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: