Χάος στις Βρυξέλλες: Νεο-ναζί βγήκαν στους δρόμους και συγκρούστηκαν με την αστυνομία




Μάρτιος 27, 2016.

Υποστηρικτές  ακροδεξιών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών φωνάζοντας συνθήματα κατά των αλλοδαπών και η αστυνομία αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει κανόνια νερού για την πρόληψη ατυχημάτων.


Οι περισσότεροι  από τους διαμαρτυρόμενους καθορίζονται ως μέλη νεοναζιστικών οργανώσεων, οι οποίοι  μετά από συλλαλητήριο που οργανώθηκε προς τιμή των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο φωνάζοντας ναζιστικά συνθήματα και  συνθήματα κατά των μεταναστών στη χώρα.




Σύμφωνα με την τηλεόραση  H1, παρά του ότι αναβλήθηκε η λαϊκή «Πορεία κατά του Φόβου» για λόγους ασφαλείας, οι οπαδοί της ναζιστικής ιδεολογίας συγκεντρώθηκαν σε κεντρικά σημεία των Βρυξελλών για να τιμήσουν τα θύματα της επίθεσης των ισλαμιστών του Ντάες, φωνάζοντας  συνθήματα κατά των ξένων και της θρησκείας τους.



Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολλοί αστυνομικοί βρίσκονταν πέριξ της διαδήλωσης, που έγινε κοντά στο σταθμό του μετρό, όπου έλαβε χώρα η επίθεση των ισλαμιστών την περασμένη εβδομάδα.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ