Ζιρινόφσκι: Η Παλμύρα είναι το Στάλινγκραντ της Συρίας




Μάρτιος 27, 2016.

Ο Ρώσος πολιτικός, Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, δήλωσε ότι η επιτυχία του συριακού στρατού στην κατάκτηση της Παλμύρας από το Ντάες, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον επαγγελματισμό του και ότι έχει όλα τα εχέγγυα να ανακτήσει όλη τη χώρα, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα  του «Λάιφνιουζ».




 Ο Ζιρινόφσκι συνέκρινε  τη στρατιωτική επιχείρηση στην Παλμύρα με τη μάχη του Στάλινγκραντ.


«Τώρα μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η απελευθέρωση της Συρίας έχει έρθει σε ένα σημείο καμπής. Η Παλμύρα δεν έχει μόνο στρατηγική αλλά και ηθική πτυχή. Μπορούμε να πούμε ότι  είναι η πόλη Στάλινγκραντ της Συρίας», είπε ο Ζιρινόφσκι.



«Ο στρατός της Δαμασκού αποτελείται από επαγγελματίες που αγωνίζονται για την πατρίδα τους. Το Ντάες αποτελείται κατά 80 τοις εκατό από νεο- κατατασσόμενους που έφυγαν από την πατρίδα τους και δεν έχουν καμία διάθεση να την προστατεύσουν», πρόσθεσε.



Ο Ζιρινόφσκι σημείωσε ότι  «όταν ο στρατός της Συρίας θα απελευθερώσει και τη Ράκα και τότε θα πρέπει  να επανεξετάσουμε τη Συρία εκ του σύνεγγυς».



«Το κύριο μέρος του εδάφους είναι έρημος.  Όταν απελευθερωθούν βασικά σημεία, οι τρομοκράτες δεν θα  παραμείνουν. Δεν μπορούν  να μένουν σε σκηνές στην έρημο, χωρίς να έχουν τις στοιχειώδεις ανέσεις για να ζήσουν», είπε.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ