Ο Ζιρινόφσκι ζήτησε αποστολή ειδικών δυνάμεων στο Κίεβο




Μάρτιος 7, 2016.

Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας (ЛДПР) με επικεφαλής τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ανακοίνωσε ότι υπάρχει ανάγκη αποστολής ειδικών δυνάμεων για την προστασία της ρωσικής πρεσβείας στο Κίεβο. Η δήλωση δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος.


«Σχετικά με την αδυναμία της κανονικής λειτουργίας της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ουκρανία, θεωρούμε σκόπιμο να μειώσουμε δραματικά το προσωπικό μας και να υπενθυμίσει ο πρέσβης στο Κίεβο, τη Μόσχα,  να στείλει μια ομάδα ειδικών δυνάμεων για να την προστατεύσει», αναφέρει η δήλωση.


Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα σημειώνει ότι διαφορετικά θα είναι αδύνατη «η κανονική λειτουργία της διπλωματικής αποστολής μας».


 «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη βία που λαμβάνει χώρα αυτές της ημέρες στο Κίεβο. Χρειαζόμαστε αυστηρά μέτρα για την προστασία των διπλωματών», προσθέτει η ανακοίνωση.


Σημειώνεται ότι χθες στο Κίεβο, κοντά στη Ρωσική Πρεσβεία, έγινε  πολιτική συγκέντρωση κατά την οποία, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης,  διαδηλωτές έριξαν αυγά κατά του κτηρίου της πρεσβείας.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ