Αντιτρομοκρατική άσκηση έγινε το βράδυ στη Σόφια




Μάρτιος 23, 2016.

Σόφια- Βουλγαρία.

Λίγες ώρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα του Βελγίου, Βρυξέλλες, η υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ρουμιάνα Μπατσάροβα, ανακοίνωσε ότι έχει συγκαλέσει σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ασφάλειας και το ίδιο βράδυ διεξήχθη στην πρωτεύουσα μεγάλη άσκηση κατά της τρομοκρατίας.

 
Συγχρόνως εξειδικευμένο σώμα της αστυνομίας έκανε εφόδους σε οικίες υπόπτων.


Η Βουλγάρα υπουργός σε συνέντευξή της δήλωσε ότι δεν υπάρχει άμεση απειλή για τη χώρα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, αλλά το υπουργείο Εσωτερικών  οφείλει να λάβει όλα τα μέτρα εθνικής στρατηγικής κατά της τρομοκρατίας μετά την εμφάνιση και άλλου τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ευρώπη.



Ωστόσο, η Μπατσάροβα για να καθησυχάσει τους πολίτες,  ανέφερε ότι η άσκηση ήταν προγραμματισμένη για να διαπιστωθεί η αντίδραση των κρατικών δομών σε κρίσιμη κατάσταση τόσο στην πρωτεύουσα όσο και σε ορισμένες περιοχές της περιφέρειας.
--





               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ