Βενζίνη και ντίζελ του ‘ισλαμικού κράτους’ πωλούνται σε πρατήρια στη Βουλγαρία




Μάρτιος 1, 2016.

Σόφια.

Καύσιμα- βενζίνη και ντίζελ- που παράγονται από την εξτρεμιστική οργάνωση ‘Ισλαμικό κράτος’ πωλούνται σε πρατήρια βενζίνης στη Βουλγαρία, δημοσιεύει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Φόκους’.



«Οι εργαζόμενοι του γραφείου για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της κρατικής υπηρεσίας για την εθνική ασφάλεια, πραγματοποιούν μαζικές επιθεωρήσεις σε πρατήρια βενζίνης στη Σόφια και σε πενήντα πρατήρια σε  άλλες 15 περιοχές της χώρας», δήλωσε εκπρόσωπος των ειδικών υπηρεσιών, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τις πληροφορίες που ελήφθησαν  για την πώληση προϊόντων του ‘ισλαμικού κράτους’.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι για το γεγονός αυτό, έχουν γίνει σχετικές μνείες με την προσθήκη δορυφορικών εικόνων,  τόσο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και από τη Ρωσία,  χάρη των οποίων, αποκαλύφθηκε σχέδιο προμήθειας λαθραίας βενζίνης στη Βουλγαρία.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ