Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Ο Πούτιν συνεχάρη τον Άσαντ για την απελευθέρωση της Παλμύρας
Μάρτιος 27, 2016.

 «Σε συνομιλία με τον Μπασάρ αλ Άσαντ, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, συνεχάρη τον  πρόεδρο της Συρίας  και το συριακό στρατό, για την απελευθέρωση της πόλης Παλμύρας από τους τρομοκράτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.Ο Πούτιν επεσήμανε τη σπουδαιότητα της απελευθέρωσης αυτής της μοναδικής ιστορικής πόλης που αποτελεί στολίδι για τον παγκόσμιο πολιτισμό.


Ο συριακός στρατός έχει απελευθερώσει όλη την πόλη από τους τρομοκράτες του Ντάες, έπειτα από σκληρές  μάχες και τη βοήθεια που είχε από τη ρωσική πολεμική αεροπορία.


Η προέλαση του συριακού στρατού και η απελευθέρωση μεγάλων συριακών εκτάσεων που είχαν καταλάβει οι τρομοκράτες του Ντάες, έχει εμψυχώσει τους στρατιώτες που τώρα προσβλέπουν στην απελευθέρωσης της ανατολικής Συρίας.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: