Έντι Ράμα σε Ντούλε: «Βαγγέλη έλα στο σοσιαλιστικό κόμμα και θα τα βρούμε»




Μάρτιος 12, 2016.

Τίρανα.

 Η αντιπολίτευση χθες εγκατέλειψε τα κοινοβουλευτικά έδρανα, αλλά φαίνεται ότι ο επικεφαλής του Κόμματος της Ένωσης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ ή PBDNJ), Βαγγέλης Ντούλε,  κέρδισε τις εντυπώσεις, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

 
Ο Ντούλε κατηγόρησε τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του ότι έχει αποτύχει στην αποστολή της,  που ήταν η «Αναγέννηση».


«Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποτύχει. Δεν είναι αυτό κοινοβούλιο, με κακοποιά στοιχεία μέσα του και η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποποιηθεί των ευθυνών της. Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, παραδεχθείτε ότι έχετε αποτύχει ως κυβέρνηση», είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ.



Ο Ράμα, από την άλλη πλευρά, κάλεσε τον Ντούλε να γίνει μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, λέγοντας: «Βαγγέλη, ξέρουμε ότι είσαι καλός Έλληνας, έλα να γίνεις μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για  να κάνουμε ό, τι είναι δυνατό, ακόμη και αυτό που φαίνεται αδύνατο, μαζί με το φίλο Σπετίμ Ιντρίζι (επικεφαλής του κόμματος των αλβανοτσάμηδων).



Ο Ράμα αναφέρθηκε στο σύμφωνο των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η κυβέρνησή του δεν μπορούσε να δεχθεί την παραχώρηση χιλιομέτρων όπως έκαναν οι ‘προδότες’, αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Μπερίσα.



Η πρόσκληση του Ράμα με την υποσχόμενη φιλία με τον Ιντρίζι προκάλεσε την αντίδραση του Ντούλε, ο οποίος είπε ότι η πολική δεν πρέπει να επηρεάζετε από τις φιλίες.

«Ράμα δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από τις πολιτικές φιλίες», πρόσθεσε.


«Το καλωσόρισμα του Ράμα, είναι η υποστήριξη προς τον φίλο του, για την επίλυση του ζητήματος των Αλβανοτσάμηδων», είπε επικριτικά ο Ντούλε, εννοώντας τη συμμαχία του Σοσιαλιστικού κόμματος με το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ