Η πολεμική αεροπορία της Συρίας διευκρινίζει για την κατάρριψη του αεροσκάφους της




Μάρτιος 13, 2016.


Ο πιλότος του Mig 21 (МиГ-21УС) των αεροπορικών δυνάμεων της Συρίας πέθανε αφού καταρρίφθηκε στην επαρχία της Χάμα, ενώ ο δεύτερος πιλότος εκτινάχθηκε με ασφάλεια.




Σύμφωνα με το Σπούτνικ που επικαλείται στρατιωτική πηγή της Συρίας,  όταν χτυπήθηκε το συριακό αεροσκάφος από τους αντάρτες, ο ένας από τους δύο πιλότους εκτινάχθηκε και  προσγειώθηκε στο χωριό Αλ Μαγκουίρε που ελέγχεται από το στρατό.



«Ο συγκυβερνήτης προσπάθησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση σε ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Χάμα αλλά δεν τα κατάφερε, σκοτώθηκε με την πρόσκρουση», σημειώνεται.



Νωρίτερα, άλλες πληροφορίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, λένε ότι  αντάρτες κατέρριψαν ένα συριακό αεροσκάφος  και σκότωσαν τον πιλότο που εκτινάχθηκε με το αλεξίπτωτο κατά την κάθοδό του.


Στα αεροσκάφη МиГ-21УС επιβιβάζονται δύο πιλότοι- σε αντίθεση με το μοντέρνο αεροσκάφος που οδηγείται από έναν πιλότο.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ