Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Μοσούλη: Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 250 γυναίκες που αρνήθηκαν να γίνουν σκλάβες του σεξ
Απρίλιος 20, 2016.

Τζιχαντιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης του ‘Ισλαμικού κράτους’ εκτέλεσαν στη Μοσούλη του Ιράκ,  250 γυναίκες,  γιατί αρνήθηκαν να γίνουν σκλάβες του σεξ, όπως αναφέρει η ρωσική 'Lenta',  επικαλούμενη τον εκπρόσωπο του ιρακινού Κουρδιστάν, Σαΐντ Μαμουζίνι.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, οι γυναίκες και τα κορίτσια αναγκάσθηκαν να ενταχθούν στους λεγόμενους προσωρινούς γάμους με Ισλαμιστές- στην πραγματικότητα να γίνουν παλλακίδες τους.Εκείνες αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε «τζιχάντ –σεξ» και εκτελέστηκαν, ορισμένες μαζί με τις οικογένειες τους.


Κουρδική πηγή ανέφερε ότι οι γυναίκες στη Μοσούλη απαγορεύεται να κυκλοφορούν έξω από το σπίτι μόνες τους, ή να έχουν ακάλυπτο το πρόσωπό τους και να έχουν τη δυνατότητα εκλογής συζύγου της προτίμησής τους.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έννοια του «σεξουαλικού τζιχάντ» (Τζιχάντ αλ Νίκα) εμφανίσθηκε το 2013.


 Μάλιστα, ο ιεροκήρυκας της Σαουδικής Αραβίας, Μουχάμεντ Αλ Αρίφι, κάλεσε γυναίκες σουνίτες, από τις αραβικές χώρες,  να έρθουν στη Συρία για να «βοηθήσουν τους αντάρτες που αγωνίζονται κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, προσφέροντας σεξουαλικές υπηρεσίες. 

Ο Αρίφι δήλωσε ότι το «εθελοντικό σέξ που προσφέρει μια μουσουλμάνα οδηγεί κατευθείαν στον παράδεισο».Μετά από την έκκληση αυτή, εκατοντάδες γυναίκες σουνίτες από όλο τον κόσμο πήγαν στο ‘χαλιφάτο’ για να ‘βοηθήσουν’ τους τζιχαντιστές.Παράλληλα οι τζιχαντιστές στο Ιράκ είχαν συλλάβει εκατοντάδες χριστιανές Γεζίντις αναγκάζοντάς τες να έχουν σχέσεις με τους εξτρεμιστές, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: